Στα Τρίκαλα οι προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading

Η τρίτη προκριματική φάση του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading περνάει από τα Τρίκαλα και το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Κατσιμήδου), το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.

Ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στα Τρίκαλα για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), το διάστημα 23-25 Ιουνίου 2023.

Οι προκριματικοί αγώνες  διεξάγονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading σε συνδιοργάνωση με τον  Δήμο Τρικκαίων και την υποστήριξη του τοπικού αθλητικού συλλόγου ΕΥΑΘΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ευαγγελία Κριτικού ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδείας, κ. Μιχαήλ Λάππα για την πολύτιμη συμβολή του Δήμου στην υλοποίηση της γ΄ προκριματικής φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading 2023»,

και συμπλήρωσε: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του cheerleadingπου θα διαγωνισθούν με στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης».

Οι Γ’ προκριματικοί αγώνες περιλαμβάνουν 7 αγωνίσματα: Team Cheer Freestyle Pom, Team CheerHip Hop, Team Cheer Jazz, Cheerleading All Girls, Cheerleading COED, Double Cheer Freestyle Pom και Double Cheer Hip Hop, σε 4 ηλικιακές κατηγορίες: Senior, Junior, Youth, Primary.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει αναρτηθεί στην σελίδα της Ομοσπονδίας, www.cheerleading.gr  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *