Σταθερός συμπαραστάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης ο Χρήστος Μιχαλάκης

Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, όπου είχε μία παραγωγική συνάντηση με τον Χρήστο Μιχαλάκη.

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Φάλιας, ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Σπύρος Αβράμης και ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Αντώνης Λιανός, οι οποίοι ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Αντιπεριφερειάρχη προσωπικά για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή του στο άθλημα της πάλης και τις διοργανώσεις τηςΟμοσπονδίας.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος σειρά θεμάτων που αφορούν την Ομοσπονδία, ενώ ζητήθηκε η αρωγή της Π.Ε. Τρικάλων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 Ελευθέρας Ελληνορωμαϊκής Γυναικείας Πάλης που θα γίνει τονερχόμενο Μάιο στην πόλη των Τρικάλων.

Ασφαλώς, η ανταπόκριση του Χρήστου Μιχαλάκη ήταν άμεση και θετική, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στηρίζουν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν προσπάθειες και διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν και την περιοχή μας.

«Είμαστε δίπλα στον αθλητισμό με έργα ουσίας, με ουσιαστική στήριξη δράσεων και διοργανώσεων, δίνοντας την ευκαιρία σε ομοσπονδίες, συλλόγους και αθλητές, να αναδείξουν τη δουλειά τους και να φέρουν διακρίσεις στην χώρα μας. Ο προγραμματισμός είναι συνεχής και στόχος μας είναι μέσα από αυτή την προσπάθεια, να δώσουμε πρόσβαση σε ποιοτικότερες αθλητικές εγκαταστάσεις στουςσυμπολίτες μας, αλλά και να δώσουμε στους αθλητές τα εφόδια για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα»τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μιχαλάκης.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *