Σταθερά μπροστά με τον Πρωθυπουργό στη θεαματική συγκέντρωση νίκης της Νέας Δημοκρατίας, η Κατερίνα Παπακώστα

Ήταν παραπάνω από προφανής η εξέλιξη της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα, όταν ήδη από νωρίς το πρωί, οι Τρικαλινοί κατέκλυσαν την Ασκληπιού, μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα νίκης.

Η Υποψήφια Βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, που υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, παρέμεινε σταθερά στο πλευρό του καθ’όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του, αποχωρώντας μάλιστα τελευταία, μετά και την συνέντευξη-παρουσίαση που διοργανώθηκε το μεσημέρι στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός, τα Τρίκαλα έδωσαν ένα τρανό μήνυμα υπεροχής της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, με τον ίδιο να «προκαλεί» τους πολίτες να ξεπεράσουν με την ψήφο τους, ακόμα και τα υψηλά ποσοστά της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Η κ. Παπακώστα, βρισκόμενη πάντα μπροστά με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ξενάγησή του σε υπηρεσίες και έργα των Τρικάλων, του μετέφερε τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της περιοδείας στους περιφερειακούς οικισμούς του νομού, ενώ, δεν παρέλειψε, παρά τον συνωστισμό, να δείξει για ακόμα μία φορά την αγάπη της προς τον κόσμο, διευκολύνοντας όλους να φωτογραφηθούν μαζί με τον Πρωθυπουργό.