Στέλλα Ζολώτα : Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που με τη γλώσσα της αλήθειας μπορεί να κάνει το λαό να ονειρευτεί το καλύτερο

3 και σήμερα .
Από το “Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα” περάσαμε στο “ΠΑΣΟΚ σώσε μας” ,που είναι και από τα πιο δημοφιλή πολιτικά trend τελευταια.
Είναι όμως μόνο αυτό?
Το “ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ” είναι άραγε ακόμα ένα trend?μια αναδρομή ,συναισθηματικής κυρίως φύσης?μια αναποληση,?μια τρολια που εκφράζει την αντίδραση στις κυβερνήσεις των τελευταίων δύο τετραετιων?,ένα ακόμα πιασαρικο σύνθημα?
Τι είναι τελικά το ΠΑΣΟΚ που κάνει νέους,ακόμα και παιδιά ,που το 1996 ,τη χρονιά που πέθανε ο Αντρέας,κι αυτα δεν ήταν παρά μια λάμψη ακόμα στα μάτια των γονιών τους,να μιλάνε για το Σοσιαλιστικό Κίνημα,για τον ιδρυτή του,για την ευημερία,την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ,με την καψα της νοσταλγίας για κάτι που δεν έζησαν?
Είναι ο απόηχος της διακυβέρνησης του Αντρέα Παπανδρέου,που έρχεται να κάνει εκκωφαντικό το παρόν του σημερινού ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά και υπήρξαν λάθη.Και λάθος πρόσωπα .
Ομως το ΠΑΣΟΚ είχε τα πολιτικά κοτσια και πλήρωσε αυτά τα λάθη και είχε και το σθένος να απομονώσει και τα λαθος πρόσωπα.
Και τώρα βρίσκεται εδώ,όχι για να περιφέρει το πολιτικό σκηνωμα του Αντρέα Παπανδρέου περιμένοντας ένα εκλογικό ποίμνιο,αλλά για να κάνει πράξη τις βασικές αρχές της περίφημης διακήρυξης του 1974 έτσι όπως πρέπει να πραγματωθουν στο 2023 και πέρα .
Εμείς όλοι,οι νέοι άνθρωποι που βγήκαμε μπροστά,αυτο υποστηρίζουμε .Ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε πράξη την εθνική ανεξαρτησία,τη λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνική απελευθέρωση ,έτσι όπως πρέπει να εφαρμοστούν στο τώρα .
Στο εκλογικό κέντρο και το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ ,έρχονται διαρκώς νέα παιδιά.Συζηταω μαζί τους ,απαντάω στις ερωτήσεις τους (ναι εμείς οι ΠΑΣΟΚΟΙ το έχουμε αυτό,συνεννοουμαστε με τα νιάτα)
και φουσκώνω από περηφάνια όταν τους ακούω να λένε, κι αφου τους έχω αναλύσει το πρόγραμμα μας :”Ε ναι ρε φίλε,τα αυτονόητα “.
Γιαυτο λοιπόν περάσαμε στο ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που με τη γλώσσα της αλήθειας μπορεί να κάνει το λαό να ονειρευτεί το καλύτερο που του αξίζει και που με το ΠΑΣΟΚ ξέρει ότι θα το έχει .
Και τα όνειρα είναι αυτά που σώζουν.
Και το ΠΑΣΟΚ.

Στέλλα Ζολώτα υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *