Σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν τα Δελτία Εισόδου για το 4ο OPERA GALA Δημήτρης Καβράκος

Μέσα σε μία ώρα ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις των τρικαλινών για τα δωρεάν Δελτία Εισόδου για το  4ο OPERA GALA Δημήτρης Καβράκος. Από το πρωί οι αιτήσεις μέσω email ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και μέχρι τις 10:00 είχε συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων για τους πολίτες  που θα παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική μουσική εκδήλωση. Η συναυλία θα δοθεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στο Φρούριο, στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30 αυστηρά) την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023.
Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον αποδεικνύει, αφ’ εντός τη μεγάλη αγάπη των τρικαλινών για τον συμπολίτη Δημήτρη Καβράκο, αφ ‘ετέρου το μέγιστο ενδιαφέρον για το λυρικού τραγούδι και την όπερα. Στη συναυλία θα μετάσχει και η επίσης τρικαλινή σοπράνο Ματίνα Τσαρουχά, που ομοίως διαπρέπει στο εξωτερικό. Ακόμη, θα τραγουδήσουν οι Αννυ Φασσέα (σοπράνο), Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο), Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο), Μανώλης Κοκκώνης, (τενόρος), Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος), Μάνος Παπαδόπουλος, (βαρύτονος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος), Δημήτρης Γιάκος (συνοδεία στο πιάνο). Η παρουσίαση είναι της Ελενας Μελισσίδη.
Το πρόγραμμα και τα βιογραφικά είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/4o-opera-gala-dimitris-kavrakos/

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *