Σε δημόσιες υπηρεσίες των Τρικάλων ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δημόσιες υπηρεσίες στην πόλη των Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Μικέλης Χατζηγάκης προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις με τους υπαλλήλους και να διαπιστώσει από κοντά τα θέματα που τους απασχολούν.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τους δημόσιους οργανισμούς ο Μικέλης Χατζηγάκης υποστήριξε την ανάπτυξη και επέκταση της ψηφιακής αναβάθμισης όλων των υπηρεσιών που θα αποφέρει διπλό όφελος για όλους. Αφενός, θα αποφορτίσει τους εργαζόμενους διευκολύνοντας το έργο τους, αποφέροντας αποδοτικότερα αποτελέσματα. Αφετέρου, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής οι πολίτες θα εξυπηρετούνται ταχύτατα, ενώ και ο επιχειρηματικός κόσμος θα απεμπλακεί από την χρονοβόρα γραφειοκρατία.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε ένα μικρό, αλλά ευέλικτο και αποδοτικό δημόσιο. Ένα δημόσιο με καλοπληρωμένους Δ.Υ. που να έχουν όλη την υλικοτεχνική υποδομή να κάνουν αποτελεσματικά την δουλειά τους. Και σήμερα δεν την έχουν. Δυστυχώς δεν έγιναν όλα όσα θα θέλαμε. Όμως στην επόμενη 4ετία η αναβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητά μας. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω στον εκσυγχρονισμό του δημοσίου».

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *