Σεμινάρια Κάρπα διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, διοργάνωσε σεμινάρια Καρδιο-αναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) καιΠρώτων Βοηθειών, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7-3-2023 στα Τρίκαλα και την Δευτέρα 13-3-2023 στην Καλαμπάκα, αντίστοιχα.


Οι δράσεις αυτές αγκαλιάστηκαν από τους συναδέλφους που παρακολούθησαν με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των εκπαιδευτών και αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις που θα  αποτελέσουν χρήσιμο εφόδιο στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

 Ευχαριστούμε θερμά την Εκπαιδευτική Ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και ιδιαίτερα, την Εκπαιδεύτρια κα Μπάτζιου Ιφιγένεια, για το χρόνο τους, την άρτια οργάνωση και συνεργασία για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων.


Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Γιαγιάκο Βασίλη καθώς και τον Δήμο Μετεώρων, τον Δήμαρχο κ Αλέκο Θοδωρή και ιδίως τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ Παπανικολάου Γιώργο, για την παραχώρηση των αιθουσών που πραγματοποιήθηκαν οι εκπαιδεύσεις και την συνδρομή στην αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή για την υλοποίησή τους.

 Θεωρούμε χρέος μας την παροχή τέτοιων πολύτιμων γνώσεων στους συναδέλφους μας και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε!

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6974923202

     ΤΗΛ. 6976674767

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *