Ρεσιτάλ πιάνου από την Ελένη Παππά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Αναγνωρισμένη από το κράτος.                                                                                                                                                                       Έτος Ιδρύσεως 1985

(Αρ. Αποφ. ΥΠΠΟ 32806/1937/11-9-85 ΦΕΚ 607/8-10-85 τ Β΄)

Ι. Ιωάννου Πίσπα (Πάροδος Λέσβου)

Καλαμπάκα  TK: 42200                                                                                          

Πληροφορίες: Κουτσαλιάρη Όλγα                                                                  

2432024594 &   6974930736

Email:msdmeteoron@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Ρεσιτάλ Πιάνου

Η Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων φιλοξενεί την διακεκριμένη πιανίστα Ελένη Παππά σε ένα ρεσιτάλ Πιάνου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Το ρεσιτάλ θα γίνει στην Αίθουσα Μουσικών Συνόλων στη Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων, η οποία ανοίγει μετά από καιρό τις πόρτες της για το κοινό για να φιλοξενήσει την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια όλου του σχολικού  έτους.

Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία αυτή με την σολίστ Ελένη Παππά που θα ερμηνεύσει έργα Μπετόβεν, Σοπέν, Αλμπένιθ, Ντεμπυσύ, Γκλας και Άιχμπεργκ.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΩΡΑ 20:00

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Παππά αποφοίτησε από το University ofAlberta με Doctor of Music (piano) και Master ofMusic (double major in piano performance andpiano pedagogy) με καθηγητές τους Patricia Tao και Jacques Després, από τη ΣΕΦΑΑ τουΠανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΜSc «Άσκηση και Υγεία»), από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην ερμηνεία (πιάνο) με καθηγήτρια τη Μαρία Κωλέττη, και από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Δίπλωμα πιάνου) με καθηγητή τον Απόστολο Αλεξίου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απέσπασε υποτροφίες από το University of Alberta, καναδικά ιδρύματα, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΙΚΥ και το ίδρυμα «Λίλιαν Βουδούρη». Συμμετείχε στο Summer Piano Festival του Banff Center for theArts, στο Θερινό Φεστιβάλ Παξών και σε πολλάσεμινάρια πιάνου. Εργάστηκε ως βοηθός καθηγητή στο University of Alberta, και ως ακκόμπανιστ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στις σχολές χορού Edmonton School of Ballet και Dance Alberta.

Έχει παρουσιάσει πολλά ατομικά ρεσιτάλ πιάνου και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και τον Καναδά. Από το 2013 διδάσκει πιάνο στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων.

Η Δ/ντρια

Κουτσαλιάρη Όλγα

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *