Πρόσκοποι Τρικάλων : Πιστοί στο ραντεβού με τους ραδιοερασιτέχνες Τρικάλων. (Δείτε εικόνες και βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε εχθές Σάββατο 17/10 το απόγευμα, η ετήσια δράση των Προσκόπων στην Λέσχη Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και μικρό αριθμό συμμετεχόντων λόγω Covid 19 σε αντίθεση με τα προηγούμενα έτη.

Συγκεκριμένα οι πρόσκοποι μας συστήνουν το Jamboree! Το JOTA (Jamboree-On-The-Air) Τζάμπορη των Αιθέρων – JOTI (Jamboree-On-The-Internet) Τζάμπορη στο Διαδίκτυο είναι μια ετήσια δράση η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί, από κάθε γωνιά του πλανήτη μας και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών και μέσω εφαρμογών Διαδικτύου. Το JOTA – JOTI είναι μια παγκόσμια δράση. Είναι ένα πραγματικό Τζάμπορη κατά το οποίο Πρόσκοποι και Οδηγοί ανταλλάσσουν εμπειρίες και ιδέες, συμβάλλοντας στην εδραίωση της Παγκόσμιας Συναδέλφωσης.

Το trikalaculture.gr επισκέφτηκε τους ραδιοερασιτέχνες Τρικάλων και κατέγραψε την όμορφη εκδήλωση που παρά τον μικρό αριθμό συμμετεχόντων λόγω Covid 19, ήταν φοβερή και πολύ ενδιαφέρουσα.  

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.