Πρόσκληση σωματείων στο Εργατικό κέντρο Τρικάλων

Συνάδελφοι , συναδέλφισσες

Ζούμε δύσκολες μέρες για μας και τις οικογένειές μας . Ηακρίβεια κάθε μέρα μας τσακίζει. Εκατοντάδες  οικογένειεςεργαζομένων στην περιοχή μας  δεν έχουν πια τη δυνατότητα ναπληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, ενώ ακόμηπερισσότεροι είναι αυτοί που παλεύουν να τα βγάλουν πέραηγαίνοντας σε συνεχόμενους  διακανονισμούς. Οι μισθοί μαςπαραμένουν καθηλωμένοι , πενιχροί , η ανασφάλιστη και μαύρηεργασία γιγαντώνονται παρά τα παχιά λόγια κυβέρνησης καιμεγαλοεργοδοσίας για το αντίθετο. Η κατάσταση είναιεκρηκτική και όλοι αναρωτιούνται πως θα βγει ο χειμώνας !

Η ενεργειακή φτώχεια και η ακρίβεια δεν είναι κάποιοφυσικό φαινόμενο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Δεν είναισύγχρονο και ρεαλιστικό να στριμώχνουμε τη ζωή μας σε “VOUCHER & PASS”, να σφίγγουμε ξανά και ξανά τοζωνάρι. Δεν ανεχόμαστε τον 21ο αιώνα να ψάχνουμε καυσόξυλασε λαγκάδια και ρεματιές και να ανάβουμε μαγκάλια για ναζεσταθούμε!

ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ στη σύγχρονη σκλαβιά ! Αγανακτούμε κι οργιζόμαστε από το κυνικό κυβερνητικόδόγμα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» . Εμείς θα τουςκάνουμε τον χειμώνα δύσκολο!

        Δίνουμε απάντηση  οργανώνοντας το δικό μας αγώνα. Ανάβουμε τη «φωτιά» της αλληλεγγύης και του αγώνα! . Οχειμώνας που έρχεται μπορεί να είναι χειμώνας γεμάτοςαγώνες και μάχες, που θα δίνει δύναμη σε όλο το λαό μας Ηελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν! Τώρα είναι ώρα μάχης, οργάνωσης και αγώνα!

          Γιαυτό εμείς , οι εργαζόμενοι και εκλεγμένοι σταΔιοικητικά Συμβούλια ,καθώς και αντιπρόσωποι στο ΕργατικόΚέντρο Τρικάλων από τα Συνδικάτα : Γάλακτος ΤροφίμωνΠοτών & Οικοδόμων ,  τα σωματεία : Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών & Βοηθών Λογιστών & του Παραρτήματος τουΠανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη σύσκεψη που διοργανώνουμε

Τρίτη 29 Σεπτέμβρη , στις 7μμ

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού ΚέντρουΤρικάλων  

 ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις 9 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣΔΙΑΛΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

, που για ακόμη μια φορά η γνωστή πλειοψηφία σέρνει σταδικαστήρια για διορισμό διοίκησης , αναβάλλοντας τηνΕκλογο-απολογιστική Συνέλευση (Συνέδριο).

 c Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας , για ναμετατρέψουμε το ΕΚ Τρικάλων σε πραγματικόμετερίζι αγώνα για τους εργαζομένους !

    c Δεν παγώνουμε στην αδράνεια!

     c Η ζωή δείχνει ότι οι αγώνες των εργαζομένωνμπορούν να είναι  

          νικηφόροι  όπως στην Cosco  , στην  eFood , στη Ναυπηγοεπισκευαστική

          Ζώνη, στους Οικοδόμους !

        Δυναμώνουμε τους αγώνες μας ! Περνάμεστην αντεπίθεση !

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *