Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην έκτακτη Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε Τρικάλων την Δευτέρα 6/2/2023 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου-ΓΕ.Λ. Τρικάλων

Συναδέλφισσες-οι

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης  του ΔΣ της ΟΛΜΕ για πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης Προέδρων το Σάββατο 11/2/23 καλεί όλες και όλους τις/τους συναδέλφους σε έκτακτη ΓΣ την Δευτέρα 6/2/2023 και ώρα 18.00 στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου-ΓΕ.Λ. Τρικάλων με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Ατομική αξιολόγηση
2) Οικονομικά αιτήματα του κλάδου

Σε ένα άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών, όπως μας έχει πια συνηθίσει, το Υπουργείο Παιδείας κατέθεσε τροπολογία με την οποία επισπεύδει τη διαδικασία έναρξης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία δίνεται η δυνατότητα, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής Συμβούλων, να ξεκινήσει άμεσα η «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών και μάλιστα πρώτα των νεοδιόριστων, όπως ήδη είχε ανακοινωθεί. Στις 27-1-2023 δημοσιεύτηκε και σχετική Υπουργική Απόφαση (Αριθμ.9950/ΓΔ5) με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια της ατομικής αξιολόγησης και οι διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα υλοποιηθούν τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ.

Είναι θετικό ότι σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση για το εκπαιδευτικό κίνημα το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει εισήγηση προς τις ΓΣ η οποία και επισυνάπτεται.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

Το μόνο στήριγμα μας είναι το σωματείο!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΖΕΥΚΟΥ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *