Πρωτοχρονιάτικες πίτες από τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων

Πρωτοχρονιάτικες πίτες θα φτιάξουν και φέτος τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Τρικάλων, οι οποίες θα μοιραστούν δωρεάν στο κοινό κατά τις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων.

Με αυτόν τον τρόπο, το Σωματείο θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τον δήμο ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ενισχύοντας το γιορτινό κλίκα.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τον τελευταίο χρόνο, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης αλλά και της ραγδαίας αύξησης των πρώτων υλών,οι αρτοποιοί είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αυτή την κοινωνική προσφορά, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αυτή η πρωτοβουλία του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Τρικάλων αποτελεί και ανταπόδοση της στήριξης και της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού της περιοχής προς τα παραδοσιακά αρτοποιεία.

Έτσι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα με την αλλαγή του χρόνου, δημότες και επισκέπτες του Δήμου Τρικκαίων θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις γλυκές δημιουργίες των αρτοποιών.

Τέλος, ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους για τη μεγάλη προθυμία τους και υπόσχεται σε επόμενες δράσεις να συμμετέχουν με εναλλαγή όλοι οι αρτοποιοί.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *