Προχωρά το Open Mall στα Τρίκαλα – Ανοικτή εκδήλωση τον Σεπτέμβριο

Με πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών και των πολιτών για το μεγάλο έργο για την τρικαλινή αγορά, αυτό του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall), συνεχίζονται οι δράσεις που ξεκίνησαν το 2019, με αντίστοιχη ανοικτή εκδήλωση.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρικκαίων την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, ο Δήμος Τρικκαίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων συζήτησαν την πορεία του έργου και τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υποδέχθηκε τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστο Μπλουγούρα, καθώς και στελέχη εταιρειών που υλοποιούν το τμήμα του έργου που αφορά στον Σύλλογο.
Διότι το έργο των 1.838.800€, με χρηματοδότηση από το ΕΠΑνΕΚ  έχει διαφορετικά υποέργα, με τον Δήμο Τρικκαίων να έχει υλοποιήσει ήδη τμήμα της αλλαγής στην οδό 25ης Μαρτίου και στην οδό Καραΐσκάκη. Ο δεΕμπορικός Σύλλογος  συνεχίζει τα έργα για τις προσόψεις και τη δικτύωση των καταστημάτων.
Για αυτό το σκέλος – της δικτύωσης – συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και πάλι με τον Δήμο Τρικκαίων, ο οποίος  στο πλαίσιο των έργων του Στρατηγικού Πλάνου Εξυπνης Πόλης “Restart mAI City”, έχει εντάξει πλήθος δράσεων για την τεχνολογία σε σχέση με την οικονομική ανάπτυξη.
Αυτές, δε, οι δράσεις, συζητήθηκε να συνδυαστούν και με μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, το TriCoin, δηλαδή την επιβράβευση καταναλωτών με χρήση δημοτικών υπηρεσιών.
Ο κ. Σακκάς τόνισε τη σημασία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου για την τρικαλινή αγορά, όχι μόνο με φόντο τον Μύλο των Ξωτικών, αλλά και συνολικότερα, σε ένα ευρύ γεωγραφικό πλαίσιο, που ξεκινά περίπου από τα Δικαστήρια και ολοκληρώνεται στο τέλος των μανάβικων”.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *