ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – FOODEXPO & ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι προτίθεται νασυμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,

στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από09 έως 11 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα(https://foodexpo.gr/).
στην 10η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek FineFood Exhibition, που θα πραγματοποιηθείαπό 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας(https://expotrof.gr/).

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιδοτήσει μέρος του κόστους συμμετοχής κάθε επιχείρησης που θα συμμετέχει στο περίπτερο. Το κόστοςσυμμετοχής (περίπτερο 9 τ.μ.) περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρ δομή (περιλαμβάνει πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων:

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), email: aristidis@trikalachamber.gr

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *