Προκήρυξη 24ωρης απεργίας από τον Σ.Υ.Π.Ε.Τ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ωρης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ                  

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023,

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 Π.Μ.

Η  8η Μαρτίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου για πάνω από έναν αιώνα. Τα τελευταία χρόνια, στόχος της Ημέρας είναι να μας υπενθυμίσει πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες, σε όλους τους τομείς. 

Φέτος αυτή η μέρα στην χώρα μας έχει επισκιαστεί από το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ που τόσο άδικα και πρόωρα έκοψε το νήμα της ζωής σε τόσους νέους ανθρώπους.

 

Συναδέλφισσες-οι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ,  την Τετάρτη 8 Μαρτίου  και να δώσουμε μαζικά το «παρών» στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και ώρα  12:00 π.μ. για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στο Δημόσιο

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου,  αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Τετάρτη, 8 του Μάρτη 2023, -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία- για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,

δίνουμε το «αγωνιστικό παρών» στην Απεργία

την Τετάρτη 8 /3 και ώρα 12:00 π.μ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Υ.Π.Ε.Τ.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *