Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσαςσυγκέντρωσε, για μία ακόμη χρονιά, διάφορα είδη, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, τα οποία προσφέρθηκαν σε τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.

Συγκεκριμένα:

στο Βόλο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζέςκαι αστυνομικοί της Διεύθυνσης, παρέδωσαν τα είδηπου συγκεντρώθηκαν, με την αρωγή των συνδικαλιστικών οργανώσεων-σωματείων αστυνομικών, στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας, και αστυνομικοί της Διεύθυνσης, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο ΚοινωνικόΠαντοπωλείο του Δήμου Φαρκαδόνας, που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες της κακοκαιρίας «DANIEL».  

στην Καρδίτσα, ο Γ΄ Υποδιευθυντής της ΔιεύθυνσηςΑστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Παπακώστας, και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσαν οικιακές ηλεκτρικές συσκευέςγια την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» – παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι παραλήπτες των συγκεντρωθέντων ειδών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.

Μέσα από τις προαναφερόμενες πρωτοβουλίες, επιβεβαιώνεται, για ακόμη μία φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *