ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ επιλέγει και ο Κουρκούνης Αθανάσιος

Με κάθε επισημότητα, ο Κουρκούνης Αθανάσιος του Γεωργίου αποτελεί τη νέα δυναμική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Θανάσης κατάγεται από το όμορφο Κοτρώνι και είναι συνταξιούχος ξενοδοχοϋπάλληλος, με εργασιακή εμπειρία στον τομέα του άνω των σαράντα ετών, ενώ έχει δημιουργήσει πολύτεκνη οικογένεια καθώς είναι πατέρας πέντε τέκνων.
Ο ίδιος , με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου καθώς θα είμαι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Κοτρωνίου. Αγαπώ το Κοτρώνι, λατρεύω την ομορφιά του ορεινού μας όγκου, διαθέτω αστείρευτη θέληση να προσφέρω στα κοινά και πιστεύω ακράδαντα πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Με μεθοδικότητα, υπευθυνότητα , συγκρότηση και τη δέουσα σοβαρότητα θα θέσουμε βάσεις για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.
Από την πλευρά τους, Θεόδωρος Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας, εμφανώς ενθουσιασμένοι από την αποφασιστικότητα του Θανάση, τον καλωσόρισαν στον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία!
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *