Πασχαλινές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ροπωτού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πολιτιστική Εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ροπωτού, την Τρίτη Ημέρα του Πάσχα, στον χώρο της Αγίας Τριάδος όπου τελέστηκε η θεία λειτουργία στο Ομώνυμο Εκκλησάκι και στην συνέχεια ακολούθησε το προσκύνημα της Εικόνας της Αναστάσεως στον αύλειο χώρο της Εκκλησίας με την παρουσία αρκετών πιστών.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Π.Μ. Συλλόγου  Ροπωτού κ. Κων/νο Βελώνη, τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννη Λαμπρογεώργο, τον Αντιπεριφερείάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, και την Βουλευτή κ. Κατερίνα Παπακώστα.

Το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, κ. Κων/νος Τσιαμπαλής.

Στην συνέχεια ο κόσμος χόρεψε παραδοσιακούς τοπικούς χορούς τραγουδώντας τα με το στόμα και η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου όπου χόρεψαν πασχαλινούς χορούς.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *