Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών “Bibliodos” στο Μουσείο Τσιτσάνη (Εικόνες και Βίντεο)

Ένα πρωτοποριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς παρουσιάστηκε από την My artist στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη το πρωί της Κυριακής.  Το πρόγραμμα Bibliodos αφορά την εκμάθηση ξένης γλώσσας με την χρήση λογοτεχνικών και καλλιτεχνικών έργων τέχνης από την Ευρωπαϊκή Πολιτισμική Κληρονομιά.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, μίλησαν  η Δρ. Σοφία Μαστροκούκου, Fundraising manager της MYARTIST για  την σημασία της προσβασιμότητας στην τέχνη και τον πολιτισμό αλλά και την ανάγκη άμεσης εφαρμογής της, ο  ταλαντούχος χαράκτης, MSc στις Τεχνολογίες – Εφαρμογές, Παναγιώτης Πριστούρης, που ανέλυσε  τη φύση στο έργο του Albert Camus «Ο ξένος» μέσα από τη δική του καλλιτεχνική ματιά,

ενώ τέλος, η Βιβλιοθηκονόμος – Παιδαγωγός της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων, Τζένη Ρώσσιου αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι βιβλιοθήκες στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη Μιχάλης Λάππας και η Βασιλένα Μητσιάδη Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων.
Δείτε τι είπανε στην κάμερα του trikalaculture.gr ο Μιχάλης Λάππας και ο Στέλιος Χαρίσης  Art director και project manager της My artist.

 

χαλβάς Γούναρης
roz-panthiras-adv1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.