Παρουσιάζεται το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.30΄

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου με εστίαση στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής πρόκειται να φιλοξενηθεί την προσεχή Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17.30’ στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Η αστυνομικός Δέσποινα Γκουτζολίκα που υπηρετεί στο Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, έγραψε το βιβλίο με τίτλο: «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή», παραχωρώντας, στη συνέχεια, τα πνευματικά του δικαιώματα στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Πρόκειται για ένα ευχάριστο βιβλίο με όμορφη εικονογράφηση, ζωηρά χρώματα και φιγούρες, καθώς και αφηγηματική ροή λόγου που διευκολύνει την ανάγνωση,κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον, με τρόπο που να καθίσταται εύκολα κατανοητό το μήνυμα για σεβασμό και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο δημοσιογράφος,Σωτήρης Πολύζος, ενώ στα ονόματα των ομιλητών περιλαμβάνονται αυτά του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασίλειου Βλαχογιάννη, της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, της ψυχολόγου (PhD) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Αστυνόμου Α’ Γιαννακού Μαρίας και της συγγραφέως, Δέσποινας Γκουτζολίκα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του βιβλίου θα πλαισιώσει η ορχήστρα «BIG BAND» του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Τέλος, η είσοδος στο αμφιθέατρο θα είναι ελεύθερη, ενώκατά την εκδήλωση  το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν και επιπλέον, θα κληρωθούν δώρα για τα παρευρισκόμενα παιδιά.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *