Παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων στα προγράμματα του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα 2021 -2027

Με την ανακοίνωση της παράτασης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων έως 22 Μαρτίου, ικανοποιήθηκετο αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων που είχε σταλεί προς τον Αν. Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαθανάση και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα, προκειμένου να δοθεί το εύλογο χρονικό διάστημα σε επιχειρηματίες και συμβούλους να καταθέσουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του Ε. Π. Ανταγωνιστικότητα 2021-2027.

Με έντονο το ενδιαφέρον των νέων επενδυτών, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη η ενημερωτική εκδήλωσηαπό το Επιμελητήριο Τρικάλων και την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος για τα χρηματοδοτικά προγράμματαενίσχυσης της λειτουργίας των νέων και υπό ίδρυση επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ, κυρίεςΚουτσούκου Αγγελική, Κατσίβελου Κέλλυ και τον κ.Κατσαούνη Ευάγγελο για την μακροχρόνια συνεργασία των δύο φορέων, τόνισε τη σπουδαιότητα των δύο αυτών εργαλείων στη στήριξη και ενίσχυση τηςεπιχειρηματικότητας, ιδίως για την περιφέρειά μας που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δύο προγραμμάτων από τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ και η εκδήλωσηολοκληρώθηκε με διάλογο μεταξύ των υπευθύνων των δράσεων και των παρευρισκομένων, προς επίλυση αποριώνεπί της επιλεξιμότητας των δικαιούχων, των δαπανών καιτης διαδικασίας υποβολής των επενδυτικών σχεδίων.

 

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *