Παράταση απογραφής οργάνωσης χρόνου εργασίας, ψηφιακό ωράριο και ψηφιακή κάρτα εργασίας

Κύριε Υπουργέ,

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας για την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας, το ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασίας που πραγματοποίησαν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΟΦΕΕ) Ν. Τρικάλων, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου από τουλάχιστον 280 άτομα, επιχειρηματίες και οικονομολόγους φοροτεχνικούς, σας μεταφέρουμε την αγωνία και την ασφυκτική πίεση να ανταποκριθούν επιχειρηματίες και επαγγελματίες λογιστές στην εφαρμογή του νέου πλαισίου.

Επισημαίνουμε ότι ο χρόνος που διατέθηκε για την υλοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού έργου, κρίνεται εξαιρετικά λίγος και γι’ αυτό απαιτείται η παράταση της εφαρμογής του νέου πλαισίου στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, για την καλύτερη αφομοίωση και προετοιμασία όλων, προκειμένου να αποφευχθούν παραλείψεις, λάθη και υπέρογκα πρόστιμα τα οποία θα είναι επιζήμια και καταστροφικά για τις επιχειρήσεις.

Συνεπώς, από κοινού με την ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων και την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, αιτούμαστε την παράταση της απογραφής των μισθωτών τουλάχιστον μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2023 και την μετακύλιση της έναρξης της διαδικασίας για το ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασίας από 1η Μαρτίου 2023.

Σε αναμονή της ανταπόκρισής σας.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Γιαγιάκος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *