Πανήγυρις Ιεράς Εικόνος Παναγίας “Παντανάσσης” της Ζουλιανιώτισσας

ΙΕΡΆ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ & ΠΥΛΗΣ ΙΕΡΌΣ ΝΑΟΣ ΆΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ ΖΗΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ

ΠΑΝΗΓΎΡΙΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ << ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ >> ΤΗΣ << ΖΟΥΛΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ

>> ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2022 10:Ο0 – 12:30 Βραδινή Ιερά Αγρυπνία. ΣΆΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2022 7:00 μ.μ.  Υποδοχή της ιεράς εικόνας και της εμβαδας του Άγιου μεγαλομάρτυρος  Εφραίμ του θαυματουργού του εν ΤΡΙΚΚΗΣ ,υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΤΡΙΚΚΗΣ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ & ΠΥΛΗΣ κκ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΥ εις τον προαύλιο χώρο του Ιερου Ναού Άγιου Αθανασίου Ζηλευτής, και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεπτού μας ποινενάρχου κκ . ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΥ, εν συνεχεία Λιτάνευση της ΙΕΡΑΣ εικόνας της Παναγίας <<ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ >> της Ιεράς εικόνας και της Ιεράς εμβαδας του Άγιου Εφραίμ ,μετά το πέρας των λατρευτικόν ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ θα ακολουθήσει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία προς τιμήν τις Παναγίας.

ΚΥΡΙΑΚΉ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2022 7:30-10:00 πμ. Όρθος και εν συνεχεία Πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα δοθεί παραδοσιακή φιλοξενία.

7: 30 μμ Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά παράκληση της Ιερας εικόνας της Παναγίας <<ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ >> της <<ΖΟΥΛΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ >>

ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΝΤΑΙ όλοι οι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη Χάρη και την ευλογία της Παναγίας <<ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ >> Ο ΝΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΈΩΣ και αργά το ΒΡΆΔΥ.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΎ ΝΑΟΥ Ο ΠΡΟΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

Π. ΑΧΙΛΛΈΑΣ ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *