Πέρασμα νίκης από χωριά της Πύλης για τον Θανάση Λιούτα

Οι τοπικές κοινωνίες αναγνωρίζουν στον Θανάση τον μεγάλο αγώνα που έκανε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους

Παραπόταμος, Φιλύρα, Πιαλεία, Φήκη και Λιλή. Πέντεσταθμοί για τον Θανάση Λιούτα το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου. Πέντε σταθμοί γεμάτοι πλήθος κόσμου. Γεμάτοι από φίλες και φίλους του Θανάση που τον εμπιστεύονται και του αναγνωρίζουν ότι έδωσε έναν μεγάλο αγώνα για όλους.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε από την καρδιά του, όλους τους κατοίκους των χωριών για τη θερμή υποδοχή τους και επανέλαβε ότι είναι χρέος του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, να τρέχει και να υποστηρίζει τις τοπικές μας κοινωνίες και να στηρίζει το μεγάλο ζητούμενο, την ανάπτυξη όλων των χωριών, όλων των κοινοτήτων, κάθε γωνιάς του τόπου μας.

Είναι γνωστό ότι ο Θανάσης έδωσε έναν μεγάλο αγώνα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσει να δίνει. Οι κτηνοτρόφοι και οι χοιροτρόφοι της περιοχής του αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να συμπεριληφθούν όλοι οι χοιροτρόφοι στις ενισχύσεις για τον Κορωνοϊό. Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες του αναγνωρίζουν ότι πάντα έβαζε πλάτη. Πάντα με ειλικρίνεια. Πάντα με μεγάλη προσπάθεια.

«Το ζητούμενο είναι οι λύσεις. Το ζητούμενο είναι να προσπαθείς για τους συμπολίτες σου», απάντησε ο Θανάσης Λιούτας.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *