Πάρκο παρκούρ και πίστα skate board φτιάχνει ο Δήμος Τρικκαίων

Διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Τρικκαίων για την δημιουργία ενός πάρκου που θα περιλαμβάνει σύγχρονη πίστα skate board, παρκούρ και ειδική πίστα για ποδήλατα pump track.

O Δήμος Τρικκαίων θα προβεί σε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία άνω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 08.08.2016 τεύχος Α), για την «Ανάπλαση Δημοτικού Scate Park στο Χώρο του Στρατοπέδου Παπαστάθη & Δημιουργία Πάρκου Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων», συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 290.000,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «Ανάπλαση δημοτικού Skate Park στο Χώρο του Στρατοπέδου Παπαστάθη & δημιουργία πάρκου εναλλακτικών δραστηριοτήτων» και περιλαμβάνει την δημιουργία δημοτικού skate park, τη δημιουργία πάρκου παρκούρ στον υφιστάμενο χώρο της υπάρχουσας πίστας skate, τη δημιουργία ειδικής πίστας για ποδήλατα pump track.

Αναλυτικότερα περιλαμβάνει κατασκευές που θα εγκατασταθούν στους παραπάνω χώρους καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και όλων των απαραίτητων υλικών, έτσι ώστε αυτός να εστιάζει σωστά στο σχήμα σχέδιο των κατασκευών.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, ύστερα από προθεσμία τουλάχιστον τριάντα πέντε (35) ημερών, από την ημερομηνία αποστολής στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ένωσης της προκήρυξης της σύμβασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 παρ.1 του Ν. 4412/2016.

πηγή https://www.in.gr/2023/02/21/politics/aftodioikisi/parko-parkour-kai-pista-skate-board-ftiaxnei-o-dimos-trikkaion/

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *