Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων πάει διακοπές έως τις 22 Αυγούστου

Το καλοκαιράκι στην Ελλάδα είναι μια καλή ευκαιρία για διακοπές. Κάθε καλοκαίρι όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας μας, και ιδικά αυτοί που καλλιεργούν το κάθε άθλημα από τις μικρές ηλικίες, σταματάνε για κάποιο χρονικό διάστημα τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκούραση. Ξεκούραση για τους αθλητές, ξεκούραση για τους γονείς τους, αλλά και ξεκούραση για τους προπονητές.

 Έχει παρατηρηθεί ότι οι μικροί αθλητές μετά από ένα μήνα αποχής από αθλήματα επιστρέφουν ποιο ορεξάτοι για προπόνηση αλλά και ποιο σίγουροι για το τί θέλουν να κάνουν στο άθλημα που ασχολούνται.

 Ο Π.Σ.Τρικάλων εδώ και χρόνια έχει ορίσει τον Αύγουστο ως μήνα διακοπών. Οι προπονήσεις  της ποδηλατικής ακαδημίας σταματάνε κάθε χρόνο πρώτη Αυγούστου και αρχίζουν ξανά περίπου στις 20 Αυγούστου. Φέτος οι προπονήσεις της ακαδημίας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Αυγούστου.  

Οι ποδηλάτες της αγωνιστικής ομάδαςλαμβάνουν ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης – συντήρησης, ανάλογα την ηλικία και το αθλητικό επίπεδο τους. Αυτοί οι αθλητές έχουν συνήθως και κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης μέσα στην αγωνιστική σαιζόν, ανάλογα με το προπονητικό τους πλάνο.

Οι μικρότεροι ηλικιακά ποδηλάτες της ακαδημίας κάνουν απλά αποχή από τις προπονήσεις, έτσι ώστε να έρθουν από τις διακοπές τους ξεκούραστοι και ορεξάτοι για προπόνηση.  

Καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση !!!

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους  να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο  και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.   

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:   

   Μεγάλοι χορηγοί:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (Ποδηλατικό Κατάστημα Λάρισας)

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα)

ΚΗΠΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (Αγροτικά μηχανήματα & εργαλεία)  

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τεχνική Εταιρία)

  Μικροί χορηγοί:

PROMIST (Ασφάλειες)

ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Ολυμπιονίκης Ποδηλασίας)

3G (Ψηφιακές Εκτυπώσεις)

LA FARM (Γαλακτοκομικά)

ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Φαρμακείο) 

FAME Lab  (Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Μεταπτυχιακού προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας).

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες. 

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας: 

Καράτζιος Γιώργος (6975752403) 

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). 

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.  

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:  

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/ 

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/  

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr    

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh 

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *