Ο Κώστας Μαράβας δίπλα στους υλοτόμους του Περτουλίου

Με αφορμή τις αρνητικές συνέπειες που επιφέρει ο ψηφισμένος από την προηγούμενη Βουλή νόμος στηναλλαγής της διαχείρισης του δάσους Περτουλίου, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας προέβη στην παρακάτω δήλωση :

«πάγιο μέλημά μας  είναι η απρόσκοπτη απασχόληση των εργαζομένων υλοτόμων στα δάση του δήμου μας και η κοινωνική ισορροπία στις τοπικές κοινότητες.Δυστυχώς η πρόσφατα ψηφισθείσα διάταξη ανατρέπει το καθεστώς απασχόλησης των εργαζομένων στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι πενήντα οικογένειες μένουν χωρίς εισόδημα και πολλές χωρίς τα ξύλα του χειμώνα που νόμιμα δικαιούνταν.

Δυστυχώς αποφάσεις πάνω και πέρα από εμάς ανατρέπουν τον οικογενειακό προγραμματισμό των συνδημοτών μας.

Δεσμεύομαι να επικοινωνήσω άμεσα με τον νέο Υπουργό Παιδείας κο Πιερρακάκη Κυριάκο ώστε να του εκθέσω σε όλη τη διάσταση το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και απειλεί με αφανισμό τους υλοτόμους του δάσους Περτουλίου.

Θα ζητήσω την αναβολή της εφαρμογής του νόμου για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε με επιχειρήματα και προτάσεις τόσο από το Δήμο Πύλης, όσο και από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Περτουλίου Παπαχαραλάμπου Δημήτριο, τους προέδρους των δασικών συνεταιρισμών και τους εκπροσώπους φορέων, να αλλάξει η συγκεκριμένη διάταξη.

Η ζωντάνια των ορεινών του δήμου μας εξαρτάται από την μόνιμη διαμονή των κατοίκων τους. Γι’ αυτό θα παλέψουμε».

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *