Ο Κρεμμύδας ξεκαθαρίζει αν θα είναι ξανά υποψήφιος

Μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο θα έχει ξεκαθαρίσει το αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6

« Μπορεί να έκανα κι εγώ λάθος, θέτοντας ως χρονικό όριο το Μάιο να πάρω τις αποφάσεις για την συμμετοχή μου στις επόμενες εκλογές, ήταν πυκνές όμως οι πολιτικές εξελίξεις. Είχα πει από την αρχή τη στόχευση μου να συμμετέχουν όλα τα κόμματα της κεντροαριστεράς στην προσπάθεια μας, και ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ηγηθώ του συνδυασμού.

 Κάναμε ήδη κάποιες κουβέντες, μιλάμε με τα μέλη του συνδυασμού, και μέσα στο Σεπτέμβριο θα λήξει οριστικά το ζήτημα, θα έχω την απάντηση για το αν θα είμαι εγώ επικεφαλής ή όχι. Θα γνωρίζουμε δηλαδή με ποιον τρόπο θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ανεπισήμως έχω κάνει επαφές και με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και με το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να βρεθεί και μια φόρμουλα για τη σύμπραξη των κομμάτων αυτών, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτή τη στιγμή.»

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *