Ο Κασσελάκης του ΠΑΣΟΚ – Αυτός θα είναι ο διάδοχος (και σύντομα) του Νίκου Ανδρουλάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη χειρότερη φάση της ιστορίας του. Εμφανίζει εικόνα διάλυσης, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί ολική επαναφορά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι πρώτο στις ευρωεκλογές.

Ανταγωνιστής του ΣΥΡΙΖΑ, στον χώρο της Κεντροαριστεράς, είναι το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποτύχει να εκμεταλλευτεί τη ραγδαία και δραματική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη στο παρασκήνιο, εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ, γίνονται συζητήσεις για το αν τελικά μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να ανταποκριθεί στον ρόλο του.

Και δεν είναι ψέμα ότι ήδη κύκλοι απεργάζονται σενάρια αντικατάστασής τους στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από ποιον;

Από τον “Κασσελάκη του ΠΑΣΟΚ”, όπως λένε.

Ποιος είναι αυτός.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

 

Κύκλοι εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ ισχυρίζονται ότι σύντομα θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Είναι νέος, 30άρης, φρέσκο πρόσωπο και πιστεύουν ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα πράγματα του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Οι Ευρωεκλογές θα κρίνουν πολλά ειδικά αν το ΠΑΣΟΚ έρθει τρίτο κόμμα.

Κρατήστε τις παραπάνω πληροφορίες και θα επανέλθω σύντομα.

 

Πηγή https://periodista.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9/

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *