Ο Θοδωρής Λακιάρας υποψήφιος με τον Μιχάλη Μπαγιώτη

Ο διαχειριστής του krinilive.gr Θοδωρής Λακιάρας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη,  στο πλευρό του Μιχάλη Μπαγιώτη «Νέο Ξεκίνημα» για τον Δήμο Φαρκαδόνας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Φαρκαδόνας

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Φαρκαδόνας Τρικάλων, με τον συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” του Μιχάλη Μπαγιώτη

Κάθε πολίτης οφείλει και πρέπει να είναι ενεργός σε κάθε τομέα, πόσο μάλλον στην τοπική αυτοιδιοίκηση που συνδέεται με την προσφορά στην περιοχή που ζει και κατοικεί. Ίσως παλιότερα η σκέψη της ενασχόλησης με τα κοινά να υπήρξε αδιάφορη για μένα. Αρκετό διάστημα τώρα και με την παρότρυνση δικών μου ανθρώπων, αλλά και την πρόσκληση – πρόταση, από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλη Μπαγιώτη, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας.
Αποφάσισα συνειδητά να συμπορευτώ με το Μιχάλη Μπαγιώτη και τον συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα», καθώς θεωρώ ότι αποτελεί έναν ικανό άνθρωπο που έχει την διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας. Αποτελεί ένα άτομο με γνώση για την περιοχή, τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα. Έναν άνθρωπο με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, που οραματίζεται έναν Δήμο Φαρκαδόνας που θα πατά σε στερεές βάσεις και θα βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Είμαι βέβαιος ότι η κάθοδός μου στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Φαρκαδόνας θα μου προσφέρει την ευκαιρία και ταυτόχρονα την δυνατότητα να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αποτελεσματικά προς όφελος του Δήμου Φαρκαδόνας και του συνόλου των πολιτών του.
Πάντα θεωρούσα και συνεχίζω να θεωρώ ότι η κάθοδος των νέων ανθρώπων στα κοινά μπορεί να προσφέρει όραμα, προοπτική, πνοή και αλλά αλλαγή τρόπου σκέψης από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα ή συναντούσαμε κατά το παρελθόν. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ταυτόχρονα κι εγώ, μπορούμε να διαδραματίσουμε ένα ενεργό ρόλο στο Δήμο Φαρκαδόνας και στην περιοχή μας, που θα έχει άκρως θετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα όλων των πολιτών.
Δηλώνω βέβαιος ότι η παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας, Μιχάλη Μπαγιώτη, διαθέτει όλα τα προαναφερόμενα στοιχεία και μπορεί να συμβάλει στην πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας.
Ζητώ από όλους τους συνδημότες μου σε όλα τα χωριά του Δήμου να με στηρίξετε έμπρακτα σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Όπως εξάλλου καλώ όλους σας να στηρίξετε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο, ανεξαρτήτου συνδυασμού που έχουν όρεξη για δουλειά και διακρίνονται για την έντονη διάθεση να προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους τόσο του συνδυασμού που πλέον αποτελώ κομμάτι του, όπως και τους συνυποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών καλό και δίκαιο αγώνα. Έναν αγώνα ουσιαστικό και δίκαιο απ’ όλες τις πλευρές με πολιτικό πολιτισμό, ήθος, ηθική και αξία.

Θοδωρής Λακιάρας»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *