Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων

Το Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων επισκέφτηκα σήμερα 11/6/24 το απόγευμα όπου έσφιξα το χέρι των συναδέρφων και συναδερφισών, βαθμολογητών/τριών, επικουρικού και βοηθητικού προσωπικού, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΒΚ και Σύμβουλο Μαθηματικών κ. Δημήτρη Θεοχάρη και τον Διευθυντή του 6ου Γυμνασίου κ. Γιάννη Ζάντζο και τον Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Τρικάλων κ. Λεωνίδα Μποντίλα.
Φέτος με την βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων και του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Μιχάλη Λάππα καταφέραμε έγκαιρα να εγκαταστήσουμε σε τρεις μεγάλες αίθουσες air condition ενώ σήμερα προμηθεύτηκαμε τρεις μεγάλους ανεμιστήρες. Στόχος την επόμενη χρονιά να εγκαταστήσουμε στις περισσότερες αίθουσες κλιματισμό.
Οι συναδέρφοι και συναδέρφισσες σε αντίξοες συνθήκες λόγω του καύσωνα παλεύουν έτσι ώστε να ολοκληρώσουν έγκαιρα και με τρόπο έγκυρο τα γραπτά των μαθητών /τριών που έχουν έρθει για βαθμολόγηση στα Τρίκαλα.
Τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους και ευελπιστούμε προοδευτικά να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες στην εργασία τους.

Αλέξανδρος Καπανιάρης Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *