Ο Δημήτρης Παρθένης δηλώνει παρών για τον Δήμο Τρικκαίων

Δηλώνω παρών στις διαδικασίες που θα ξεκινήσουν για υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Τρικκαίων, γνωστοποίησε με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης :

« Εφόσον μέσα από διαδικασίες υπάρξει μια συναίνεση με πολιτική συνεργασία και με ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα, θα ήθελα και θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων.

Πιστεύω ότι αν εμπλακώ σε αυτή τη διαδικασία έχω τη διάθεση, το κέφι, τη θέληση και το όραμα να συμβάλλω στο προχώρημα της πόλης. Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, αλλά νομίζω ήταν σαφές από την πολιτική μου πορεία.

Θεωρούσα και θεωρώ ότι η μια πραγματικότητα του χώρου είναι η ΝΔ, και η άλλη είναι ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, παρά τα εσωτερικά ζητήματα. Ο προοδευτικός χώρος πρέπει να συμπαραταχθεί ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Δεν γνωρίζω ακόμα τι ακριβώς θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολύ πιθανόν να με στηρίξει σε αυτό το εγχείρημα, γιατί όχι; Τα θέματα αυτοδιοίκησης, βέβαια, δεν έχουν ευθεία διασύνδεση με την κομματική ιδιότητα. Υπάρχουν άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ, πχ ο Χρηστος Λάππας, που πρόσφεραν πολλά στον τόπο μας. Εγώ στην περίπτωση του δικού μας χώρου, πάντα ήμουνα υπέρ του ανοίγματος και της επικοινωνίας. Συνεπώς, χρησιμοποιώντας μια φράση της πολιτικής γλώσσας, δηλώνω ότι είμαι παρών ως επικεφαλής προοδευτικών δυνάμεων.»

Φωτο tv10.gr

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *