Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και οι Rationalistas στο 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων

Δύο ημέρες γεμάτες μουσική!

Στις 28 & 29 Ιουνίου στο πάρκο Ματσόπουλου

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων ετοιμάζεται! Θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Ιουνίου στο γνώριμο χώρο του πάρκου του Μύλου Ματσόπουλου, με σύνθημα «Δεν υπάρχει ειρήνη, χωρίς δικαιοσύνη».

Οι προετοιμασίες είναι εντατικές για την διεξαγωγή ενός διημέρου που θα δημιουργήσει δεσμούς αλληλεγγύης κα αγώνα, με συζητήσεις, μουσική και εκθέσεις.  

Δύο ημέρες γεμάτες μουσική!

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ανοίξει την αυλαία του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ το τρικαλινό συγκρότημα «Ειρηνικός» για να προετοιμάσει τη διάθεση και να δώσει την σκυτάλη στον σπουδαίο τραγουδοποιό και ερμηνευτή Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Οι μουσικές θα συνεχιστούν το Σάββατο 29 Ιουνίου, με δύο συγκροτήματα στη μουσική σκηνή του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων.

Τη βραδιά θα ανοίξει το  συγκρότημα «Λυρική οργή» ( σ.σ. τα διαμάντια της πόλης μας στην ραπ σκηνή) για να ακολουθήσουν οι Rationalistas, ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα ραπ συγκροτήματα!

Έκθεση για τον λαό της Παλαιστίνης

Και φυσικά, το χώρο του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων θα κοσμεί η έκθεση φωτογραφίας από τον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο παλαιστινιακό λαό!  

Μια έκθεση που αποτυπώνει το κύμα αλληλεγγύης που έχει γιγαντωθεί σε όλο τον κόσμο ενάντια στη γενοκτονία που διεξάγεται τους τελευταίους μήνες από το Ισραήλ.

Το 9ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ είναι  η δική μας γιορτή που αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και του αγώνα, την αντίσταση απέναντι στον ρατσισμό, τον εθνικισμό, τον φασισμό,  τις έμφυλες διακρίσεις, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, την εκμετάλλευση αλλά και μια γιορτή συλλογικής δράσης για το χτίσιμο του δρόμου προς την δικαιοσύνη και την ειρήνη.

Ανοιχτή Συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *