Ο Δήμος Πύλης σε αριθμούς

Η διαδικασία για την ανάδειξη Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και συμβούλων κοινοτήτων, για την επόμενη πενταετία, ξεκίνησε με την κατάθεση των συνδυασμών, στο Πρωτοδικείο Τρικάλων. Ενδιαφέρον  παρουσιάζει ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων στον Δήμο Πύλης.

 Τρεις (3) δημοτικές παρατάξεις,  «Πρώτα ο Άνθρωπος», «Πορεία στο Μέλλον» και « Λαϊκή Συσπείρωση», με 597 (270 + 256 + 71) υποψήφιους. Για το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, 179 υποψήφιοι για 29 έδρες στο Δ.Σ., δηλαδή θα εκλεγεί 1 υποψήφιους στους 6, ποσοστό 16% περίπου. Για τη προεδρεία των 25 τριμελών κοινοτήτων και των 18 μονομελών, οι υποψήφιοι ανέρχονται σε 418, για 43 προέδρους και 50 κοινοτικών συμβούλων.
Οι πολίτες του Δήμου Πύλης, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους καλύτερους και τους ικανότερους, για να τον εκπροσωπήσουν.

Είτε εκλεγούμε, είτε όχι, ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους. Ευχή μου είναι να παραμείνουμε όλοι,  ενεργοί πολίτες. Να ασχολούμαστε με τα κοινά, από οποιαδήποτε θέση. Μέσα από συλλόγους (αθλητικούς – μορφωτικούς- πολιτιστικούς κ.λ.π.), από κινήματα (οικολογικά- ζωοφιλικά κ.λ.π), με τον ανιδιοτελή  εθελοντισμό, και  με τη παρουσία μας σε δημόσιες εκδηλώσεις. Καλή προεκλογική αναμέτρηση.

 
Χρήστος Νάκος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Ανθρωπος”
https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *