Ο Γεώργιος Μαρκαντάς στο πλευρό του Μαράβα

Ο Μαρκαντάς Γεώργιος του Δημητρίου είναι μόνιμος κάτοικος Φήκης. Είναι παντρεμένος με την ΓκολίτουΧριστίνα και πατέρας δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ACT και κάτοχος μεταπτυχιακού Msc International Marketing από το EastLondon University. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης του καταστήματος ένδυσης TOP to TOE.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του δηλώνει:

«Αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα και να κατέλθω υποψήφιος με τον συνδυασμό του «Πρώτα ο Άνθρωπος».  Η εξέλιξη και η ανάδειξη του δήμου μας θα είναι βασική μου ευθύνη.

Για εμένα προσωπικά, η εύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση συλλογικών προβλημάτων είναι σημαντική, αλλά το πιο σημαντικό για μέλλον των παιδιών μας είναι η αξιοποίηση ευκαιριών. Οι προκλήσεις ενδέχεται να είναι πολλές, αλλά η όρεξη για δουλειά, οι γνώσεις και η εμπειρία μου από τη μακροχρόνια επαγγελματική μου δραστηριότητα και η εμπιστοσύνη στους συνυποψηφίους μου, αποτελούν εφόδια για μια πετυχημένη πορεία.

Προσωπικά, δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου, με μόνο μου στόχο να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής στον τόπο μας. Η πρόκριση άλλωστε της ατομικής ησυχίας αντί των κοινών ανησυχιών, είναι ανεπίτρεπτη στις μέρες μας, ειδικά στο τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Με μεγάλη χαρά θα προσπαθήσω να συναντήσω όσους περισσότερους συμπολίτες μας γίνεται για να τους ακούσω και να συζητήσουμε, ελπίζοντας να τους μεταδώσω τα πλάνα μου και την αισιοδοξία μου για το μέλλον.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συνυποψηφίους μου, καθώς και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, να έχουμε έναν τίμιο και εποικοδομητικό εκλογικό αγώνα, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ευημερία και πρόοδο του δήμου μας.»

Με τιμή,

Γεώργιος Μαρκαντάς

 

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *