Ο απολογισμός της Ελένης Χρ. Καραβασίλη, Πρόεδρου Τ.Κ. Ριζώματος

Αγαπητές συντοπίτισσες και  συντοπίτες,

πλέον οδεύουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών και σε αυτό το σημείο θα ήθελα με λόγια απλά, λιτά και ειλικρινή να τοποθετηθώ απέναντι σας.

Μετά από τέσσερα χρόνια δημιουργικά και παραγωγικά στέκομαι περήφανα απέναντι σας ζητώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου προκειμένου εγώ η ίδια προσωπικά και η ομάδα που στελεχώνει την παράταξη μας , να συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά για το καλό του όμορφου χωριού μας !

Μέσα απ αυτή την τετραετή πορεία μου και από τη θέση,  την οποία εσείς, με την εμπιστοσυνη σας, μου αναθέσατε απέκτησα την εμπειρία, την ικανότητα και τη δύναμη για  την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων ,αλλά και των έκτακτων καταστάσεων που αφορούν το χωριό μας .

Επιπρόσθετα, σε αυτή την τετραετή θητεία μου, διεύρυνα τον κύκλο των γνωριμιών μου με ανθρώπους που έμπρακτα στάθηκαν στο πλάι μου και με βοήθησαν να εκτελέσω στο έπακρο τα καθήκοντα μου.

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά αν δεν είχα και τη δική σας στήριξη στην επιτέλεση των έργων, συγχωριανούς που στις περισσότερες  περιπτώσεις εθελοντικά και αμερόληπτα,  στάθηκαν δίπλα μου  .

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παραθέσω μια σύντομη αναφορά στα έργα και τις παρεμβάσεις, που πραγματοποιήθηκαν με βοηθό πάντα τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων.

– Αντιπλημμυρικά έργα για την αποφυγή των προβλημάτων που προκαλούνταν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ( διάνοιξη ρεμάτων, τοποθέτηση διδύμων αγωγών, καθαρισμός φρεατίων).

– Βελτίωση των δρόμων αγροτικής οδοποιίας.

–  Τοποθέτηση τσιμεντοσωλήνων για καλύτερη πρόσβαση των κτηνοτρόφων στις μονάδες τους.

– Αλλαγή δικτύου άρδευσης στο αθλητικό πάρκο.

– Διαμόρφωση χώρου πάρκινγκ στο Δημοτικό Σχολείο.

– Καθαρισμός και συντήρηση  αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

– Κατά την περίοδο της πανδημίας covid-19, σε συνεννόηση πάντα με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν δειγματοληψίες.

– Δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος ( ΤΕΣΤ ΠΑΠ ) .

–  Τοποθέτηση δύο αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών ( στους χώρους του αγροτικού ιατρείου και του δημαρχείου) και παράλληλα δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση της χρήσης τους .

Η δράση και οι οραματισμοί μας όμως δε σταματούν εδώ. Εγώ προσωπικά, ως Ελένη Καραβασίλη, σε συνεργασία με τους αξιόλογους συνυποψηφίους που πλαισιώνουν το συνδυασμό μας, στοχεύουμε στις εξής παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας :

– Βελτίωση των συνθηκών υγιεινής διαβίωσης με την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού.

– Ολοκλήρωση ανάπλασης της κεντρικής πλατείας.

– Εντατικοποίηση καθαριότητας.

– Υλοποίηση του, ήδη εγκεκριμένου, έργου από τη Δ\ΝΣΗ Τεχνικών Υπηρεσιών Τρικκαίων, που αφορά σε εργασίες τσιμεντοστρώσεων ,κατασκευής πεζοδρομίων και πλακοστρώσεων.

-Αθλητικές δραστηριότητες για τη νεολαία του χωριού μας ( taekwondo,  καθηγητής φυσικής αγωγής για όλες τις ηλικιακές ομάδες).

– Μέριμνα για την τρίτη ηλικία.

Κλείνοντας δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη και άψογη συνεργασία τον απερχόμενο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου ,όπως επίσης και τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο με τον συνδυασμό ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ V.3 κ. Νικόλαο Σακκά με τον οποίο και τάσσομαι ως υποψήφια στην ΤΚ Ριζώματος.

Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας με τη ψήφο σας για να υλοποιηθούν οι οραματισμοί μας και όλοι μαζί αρμονικά να πορευθούμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Υπόσχομαι και δεσμεύομαι να
συνεχίσω με ειλικρίνεια και εργατικότητα τα καθήκοντα μου.

Με εκτίμηση
Ελένη Χρ. Καραβασίλη
Πρόεδρος ΤΚ Ριζώματος

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *