ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ είναι Kίνημα Δημοκρατικό και Πατριωτικό, που αναπήδησε από τα σπλάχνα του λαού, εξαιτίας της αποτυχίας των κομμάτων, τα οποία κατέστρεψαν την πατρίδα και οδήγησαν σε αδιέξοδο και απόγνωση τον πολίτη.

Είναι μια τελείως διαφορετική προσπάθεια από τα υπάρχοντα κόμματα, στην οργάνωση, στο πνεύμα, στην μέθοδο επιτεύξεως των σκοπών της, με απώτερο στόχο την κατάργηση της κομματοκρατίας, την επαναφορά της πραγματικής δημοκρατίας και την απαλλαγή μας από τα δεσμά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μελών της ΝΙΚΗΣ είναι ο πόνος για την κατάπτωσή μας, η Πίστη στον Θεό, η αγάπη στην Πατρίδα και στον πολύπαθο Έλληνα Πολίτη και η προσήλωσή τους στις αιώνιες αξίες της Ρωμηοσύνης, δηλαδή της Ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας, (Ορθοδοξία, Οικογένεια, Ιστορία, Γλώσσα και Παράδοση).

Η ΝΙΚΗ αντιπροσωπεύει όλες τις τάξεις του λαού και είναι η συνείδηση, η φωνή, η ελπίδα και η νίκη του λαού. Γι’ αυτό είναι η μόνη αληθινή και γνήσια έκφραση και εκπροσώπηση του έθνους μας.

Δύναμή μας είναι όχι τα χρήματα, που δεν υπάρχουν, ούτε οι στρατιές των επικοινωνιολόγων και δημοσιογράφων που διαθέτουν άλλα κόμματα, ούτε τα πληρωμένα ΜΜΕ και η διαφήμιση, αλλά η αγνή μας διάθεση, η ειλικρίνεια, η καθαρότητά μας, ο Θεός και ο λαός, που μας εμπιστεύτηκε την ψήφο του και μας έβαλε στην Βουλή.

Ασφάλειά μας είναι η ειλικρινής αγάπη των μελών,  η αγαστή συνεργασία μας, η ιδιαίτερη οργανωτική δομή, η οποία αποκλείει επαγγελματίες πολιτικούς, πρόσωπα που ανήκουν σε σκοτεινές ανθελληνικές οργανώσεις και καιροσκόπους, οι οποίοι επιζητούν την πολιτική όχι ως μέσο προσφοράς στην πατρίδα, αλλά για το βόλεμά τους.

Προσπάθειά μας είναι η ένωση όλων των υγιών δυνάμεων του Γένους μας, όσων διαμένουν στην Ελλάδα και των ομογενών μας ανά την υφήλιο, ώστε με την αξιοποίηση των σπανίων χαρισμάτων και των ιδιαίτερων ικανοτήτων των Ελλήνων, να βρει η πολύπαθη και ταπεινωμένη πατρίδα μας το μεγαλείο της και να λάβει την θέση που της αρμόζει στην παγκόσμια ιστορία. Να αναδειχθεί και πάλι ο Έλληνας δάσκαλος της ανθρωπότητας, δημιουργός απαράμιλλου πολιτισμού, και ηγέτης και πρωτοστάτης σε προσφορά και θυσίες για το κοινό καλό και την ωφέλεια των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *