Οι RobotExperts στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής

Η ομάδα των RobotExperts θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής (Western Edge Invitational – California, USA), που θα πραγματοποιηθεί στην Καλιφόρνια της Αμερικής, από 13-15 Μαΐου 2022.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία ομάδα Ρομποτικής της πόλης των Τρικάλων, διακρίθηκε στις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας και κέρδισε έτσι το εισιτήριο να διαγωνιστεί με 80 κορυφαίες ομάδες από όλον τον πλανήτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής.

Είναι η μοναδική ομάδα των Τρικάλων και όλης της Θεσσαλίας που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο αυτό event, έχοντας ήδη δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια μακρά παράδοση στις επιτυχίες, χάρη στο υψηλό επίπεδο της.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από μια καταπληκτική εμφάνιση των παιδιών σε όλες τις κατηγορίες του Διαγωνισμού (RobotGame, InnovationProject, RobotDesign και CoreValues) η ομάδα εντυπωσίασε κριτές και συμμετέχοντες, κερδίζοντας τις παρακάτω διακρίσεις.

7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Champions Award) (οι 8 κορυφαίες πήραν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα),
3ο κορυφαίο Project Παγκόσμιας Καινοτομίας (GlobalInnovation Award)

H ιδέα και ο σχεδιασμός του πρότζεκτ (η υλοποίηση του οποίου έγινε με την αρωγή της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ) αφορούσε μια ολοκληρωμένη λύση ανέπαφης αποστολής και παράδοσης προϊόντων, με έξυπνες λύσεις σε επίπεδο χρήστη και εταιρείας, που όχι μόνο βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά μειώνουν σημαντικά και τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων.

Η ομάδα αποτελείται από 10 παιδιά, ηλικίας 12-16 ετών, τους: Καραΐσκο Παναγιώτη, Μπολομύτη Παναγιώτη, Χαχοπούλου Στέλλα, Δημητρίου Αλέξανδρο, Μακρή Λευτέρη, Πλακιά Αναστασία, Τζίκα Αικατερίνη, Παντουβάκη Κων/να , Ρίμπα Γεώργιο και Χαχόπουλο Γεώργιο.

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές Επαμεινώνδα Αγγέλη και Κωνσταντίνο  Δημητρίου, οι οποίοι με μεθοδικότητα, συνέπεια και  σκληρή δουλειά καθοδήγησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *