Οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση επιχειρηματιώνκαι συμβούλων επιχειρήσεων στην ενημερωτική εκδήλωση για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021-2027που πραγματοποίησαν από κοινού το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠΘεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παπαδούλη Απόστολο Γενικό Διευθυντή και τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ για την μακροχρόνια συνεργασία που διατηρούν με το Επιμελητήριο,στο πλαίσιο της ορθής ενημέρωσης των επιχειρηματιών, τόνισε τη σπουδαιότητα των προγραμμάτων στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων, όπως επίσης και τη δυνατότητα που δίνεται στις επιχειρήσεις εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, να τα αξιοποιήσουν.Ιδιαίτερα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επισήμανε πως αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η ψηφιακή αναβάθμιση των ΜμΕ για τη διευκόλυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας.

Συμπληρωματικά, ο κ. Παπαδούλης αναφέρθηκε στη συμβολή των πράσινων προγραμμάτων τόσο στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων σεμηχανήματα και εγκαταστάσεις, όσο και στην ενεργειακή εξοικονόμηση και μείωση τουπεριβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δράσεωναπό τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ και ειδικότερα από τιςκυρίες Γεράκη Μάρθα και Συμιακάκη Όλγα για τα προγράμματα της δέσμης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΜμΕ» και την κα Γεραμπίνη Πηνελόπη και τον κ. Παπάζογλου Χρήστο για τα προγράμματα της δέσμης «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Πληροφορίες επί των προγραμμάτων παρέχονταιαπό το Επιμελητήριο Τρικάλων, κα Σδρένια ΣοφίαΟικονομολόγο / Επιχ/κή Σύμβουλο, καθημερινά στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Βενιζέλου 1 και στο τηλέφωνο 2431027493 (εσωτ.: 106).

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *