Οι συνεργασίες είναι το κλειδί της επιτυχίας-Ευχαριστήριο

Ο Δήμος Μετεώρων φιλοξένησε μια διοργάνωση παγκόσμιας απήχησης, τον διεθνή ποδηλατικό γύροΕλλάδος. Έναν αγώνα με συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα και απαιτήσεις, που για να μπορέσει να στεφτεί με επιτυχία, θα έπρεπε οι ανθρώπινες μονάδες που εργάστηκαν για αυτόν να έχουν την ικανότητα να συνεργάζονται και να συντονίζονται αποδοτικά και αποτελεσματικά. Και έτσι έγινε!!!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Αλέκος ευχαριστεί εκ μέρους της δημοτικής αρχής, τον υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. ΑυγενάκηΕλευθέριο και την οργανωτική επιτροπή του αγώνα για την επιλογή του δήμου μας, στις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα, καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας που συνέβαλε τα μέγιστα τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αστυνομικό τμήμα Μετεώρων για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια του, στους εργαζομένους του δήμου και στους εθελοντές της πόλης που προσέφεραν ανιδιοτελώς τα μέγιστα.

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που τίμησε τη διοργάνωση με την παρουσία του, με σεβασμό πάντα στις αξίες του αθλητικού πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι» και φυσικά τα ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός και ανέδειξαν τον παλμό των αθλητών και την ομορφιά του τόπου μας στα πέρατα του κόσμου.

Ο Δήμος Μετεώρων απέδειξε πως και θέλει και μπορεί να διοργανώσει τέτοιες εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *