Οι ετεροδημότες των Φαρσάλων εμπιστεύονται τον Θανάση Λιούτα

Η θερμή υποδοχή τους έστειλε πολλαπλά μηνύματα για την δυναμική και την ποιότητα της υποψηφιότητας του Θανάση

Για τον μεγάλο και σημαντικό αγώνα που δίνει

Στα Φάρσαλα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ για τον Νομό Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, όπου μια ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή του επεφύλαξαν οι ετεροδημότες.

Άνθρωποι – με ρίζες και καταγωγή κυρίως από τον ορεινό μας όγκο, από το Χαλίκι, την Ανθούσα, το Στεφάνι, την Αγία Παρασκευή και από άλλα μέρη μας. Από τον όμορφο και σημαντικό μας ορεινό όγκο.

Είναι άνθρωποι προκομμένοι, με σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Γνωρίζουν και ομολογούν το γεγονός ότι ο Θανάσης δεν βρέθηκε ξαφνικά και προεκλογικά δίπλα τους.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, στο επάγγελμα κατά κύριο λόγο, ξέρουν και αναγνωρίζουν πολύ καλά τη δράση του Θανάση – όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια – πάνω στην αγροτική και κτηνοτροφική πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ήταν σε συνεχή επαφή μαζί του, για επίλυση θεμάτων. Για να μοιραστούν τα ζητήματά τους.

Στο πρόσωπο και στην πολιτική πορεία του Θανάση, βλέπουν έναν άνθρωπο γνώστη των προβλημάτων τους, που πάλεψε για να δοθούν λύσεις. Για τις δράσεις αυτές, αλλά και για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν, συζήτησαν μαζί και αυτή τη φορά. Όπως πάντα.

Για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, για τις ενισχύσεις που δόθηκαν για τις ζωοτροφές, για τα λιπάσματα, για το αγροτικό πετρέλαιο, για όλη τη στήριξη που δόθηκε προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Για όσα πολύ σημαντικά βρίσκονται στο πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία

Ο Θανάσης Λιούτας, τόσο από το βήμα της Βουλής, όσο και μέσα από τη συνεχή του επικοινωνία με τις ηγεσίες των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών, πάντοτε πρόβαλε τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και ζητούσε λύσεις. Πέτυχε λύσεις! Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα σημάνει το εισιτήριο για τη συνέχιση του αγώνα του, με στόχο τηνανάπτυξη και την ευημερία όλων!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *