Οι ερωτήσεις που έθεσε ο Θ. Χήρας στο Δημοτικό συμβούλιο Πύλης

Ο επικεφαλης της παράταξης ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ Θεόδωρος Χήρας στο Δημοτικό
συμβούλιο του Δήμου Πύλης, στις 01/02/2023, έθεσε τις ερωτήσεις του στην Δημοτική
αρχή.
Αυτές οι ερωτήσεις αφορούσαν το δυστύχημα στους Γόμφους και πρότεινε την τοποθετηση προσωρινης σημανσης μεχρι την δημιουργία κόμβου, ώστε να πάψουμε να βλέπουμε τόσα ατυχήματα.
Δυστυχώς η απάντηση που ήρθε ήταν αποκαρδιωτική και παρέπεμψε το θέμα στο μελλον.
Έως τότε όμως τί θα κάνουμε;… προσευχές να μην θρηνήσουμε θύματα;
Ένα άλλο σοβαρό ερώτημα ήταν, από την πλευρά του Θεόδωρου Χήρα, το Δημοτικό σχολείο Πύλης που στεγάζεται τόσα χρόνια σε κοντέινερ με συνθήκες τριτοκοσμικές και ακατάλληλες για τα παιδιά. Λες και είχαμε σεισμό στην Πύλη και προσωρινά χρησιμοποιούνται τα κοντέινερ!
Τραγελαφικές ήταν οι καταστάσεις όταν, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Πύλης, ρώτησε να πληροφορηθεί τον αριθμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Μονομετοχικής του Χιονοδρομικού Περτουλίου.
Ο Δήμαρχος, αφού ειρωνεύτηκε τον κύριο Χήρα πως είναι πέντε χρόνια πίσω στην ενημέρωση, φάνηκε ανίκανος να δώσει μια απάντηση, μη γνωρίζοντας ούτε ο ίδιος των αριθμό των μελών του Δ.Σ. της Μονομετοχικής.
Για το αθλητικό κέντρο στο Βροντερό ζητήθηκε ενημέρωση σε πιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του και πότε θα ολοκληρωθεί. Οι απαντήσεις ήταν στο σύνηθες στυλ πως όλα θα γίνουν καπου καπως καποτε.
Συμπερασματικά θα θέλαμε να τονίσουμε πως η Δημοτική αρχή Πύλης άλλη μια φορά δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της και ροκανίζει το χρόνο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές με το ίδιο στυλ, που κούρασε και χρειάζεται επειγόντως αλλαγή.
Ο Δήμος Πύλης θέλει ελπίδα και όραμα να πετύχει το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα στο μέλλον με αξίες, διαφάνεια, προγραμματισμό και τόλμη για δημιουργία.

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *