Οι εξωστρεφείς παρουσίες του Δήμου Μετεώρων συνεχίζονται Θεσσαλονίκη Philoxenia 2022

Στην μεγαλύτερη διεθνής  έκθεση τουρισμού που διεξάγεται στη χώρα μας συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρουσία του Αντιδημάρχου τουρισμού κ. Λύπα Δημήτριου ο Δήμος Μετεώρων

Σε μία συνεχιζόμενη προσπάθεια εξωστρέφειας και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου μας, που διαθέτει μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, δίνουμε το δυναμικό παρόν με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, μέσα από συνεργασίες με σωστό προγραμματισμό και συντονισμό, μπαίνοντας δυναμικά στον διεθνή τουριστικό χάρτη.

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ο Δήμος μας με παρουσία του μορφωτικού ευεργετικού συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος» στην διεθνή έκθεση τουρισμού και μέσα από το περίπτερο του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Ν. Τρικάλων και της περιφέρειας Θεσσαλίας,δίνοντας δυναμικά το παρόν είναι έτοιμος και οργανώνεται καλύτερα, με μοναδικό στόχο τα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα. Στόχος μας είναι η 12μηνηεπισκεψιμότητα σε συνδυασμό με βέλτιστες  υπηρεσίεςπου δημιουργούν για τον επισκέπτη αξέχαστες και μοναδικές στιγμές.

Στο πλαίσιο της εκθέσεως ο Αντιδήμαρχος  τουρισμού ο κ. Δημήτριος Λύπας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υπουργό τουρισμό κ. Κικίλια Βασίλη, την υφυπουργό κ. Ζαχαράκη Σοφία, την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ  κ. Άντζελα Γκερέκου και μια σειρά από υψηλόβαθμα  στελέχη και φορείς του τουρισμού αποκομίζοντας οφέλη, καινοτόμες  ιδέες και πληροφορίες που θα αξιοποιηθούν στο εγγύς μέλλον έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως ο τουρισμός δεν είναι κάτι  στατικό, μεταβάλει, μεταλλάσσεται και αλλάζει.

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας, ενωμένοι σχεδιάζουμε, ονειρευόμαστε, οραματιζόμαστε  και βήμα βήμα υλοποιούμε με θέληση ένα σχέδιο εξωστρέφειας  που θα φέρει το Δήμο μας σε κορυφαίες θέσεις του διεθνούς τουριστικού χάρτη διότι το αξίζει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *