Οι εγγραφές και τα μαθήματα στη Μουσική Σχολή Τρικάλων «Π α π α σ τ ά θ η»

Αναγνωρισμένη από το κράτος με

ΚΑΤΕΧΝ/Δ/2623/410-96/23-8-96 ΚΑΙ Φ.Ε.Κ. 815/Τ.Β./4-9-96

 

  Για 27η συνεχή χρονιά συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της η Μουσική Σχολή της πόλης μας «Παπαστάθη», η οποία έχει διαμορφώσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της σωστής και ποιοτικής διδασκαλίας, στην οργάνωση και διεκπεραίωση συναυλιών με πολυμελή ορχήστρα και χορωδία. Ο απολογισμός των 26μέχρι τώρα χρόνων ανοδικής πορείας και επιτυχιών δεν καταγράφεται σ’ αυτές τις λίγες γραμμές.  Το σπουδαίο παιδαγωγικό έργο και η σωστή διδακτική γνώση που παρέχει η Σχολή φαίνεται εξάλλου και από τις συνεχείς επιτυχίες των σπουδαστών της σε Μουσικά Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αγγλίας της Γερμανίας και της Αυστραλίας, όπως επίσης και από τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιους αλλά και διεθνείς  μουσικούς διαγωνισμούς.

 Στη Σχολή διδάσκουν έμπειροι και καταξιωμένοι  διπλωματούχοι και πτυχιούχοι καθηγητές μουσικής, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με προσωπικές διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς. Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

1.Έγχορδα βιολί, βιόλα, βιολοντσέλο, κιθάρα

2. Πνευστά – φλάουτο, φλογέρα, κλαρινέτο, σαξόφωνο

3. Πληκτροφόρα – πιάνο, αρμόνιο

4.Παραδοσιακά και λαϊκά όργανα – μπουζούκι, κλαρίνο, βιολί, κρουστά, λαούτο,ταμπουράς, κανονάκι, σαντούρι, τραγούδι (από φέτος αναγνωρίστηκαν από το κράτος και οι σπουδές στα παραδοσιακά όργανα)

5. Μοντέρνα – κιθάρα ηλεκτρική, μπάσο, κιθάρα πρακτική, blues, jazz, swing

6. Μονωδία – κλασικό τραγούδι

7. Κρουστά – ντραμς

8. Μουσική Προπαιδεία – α΄ τάξη για παιδιά  2-4 ετών πρώτη επαφή με τη μουσική, β΄ τάξη για παιδιά 5-7 ετών εκμάθηση φλογέρας, μεταλλόφωνου

9. Θεωρητικά – θεωρία ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, ωδική, αρμονία, αντίστιξη, φυγή και τα υποχρεωτικά τους μαθήματα

9. Προετοιμασία για την εισαγωγή στις σχολές μουσικής ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.

10. Μουσικά σύνολα, ορχήστρες – συμφωνική, δωματίου, ποικίλης μουσικής, μοντέρνα, ροκ, λαϊκή, παραδοσιακή, τζαζ

11. Χορωδίες – παιδική, μικτή

 Καλλιτεχνική διευθύντρια η καθηγήτρια Νατάσα Παπαστάθη αριστούχος διπλωματούχος πιάνου, αριστούχος πτυχιούχος μονωδίας, πιάνου, ωδικής, αρμονίας, αντίστιξης, φυγής, ενοργάνωσης.

 Επίσης παρέχονται: Πτυχία και διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού) με δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο τομέα, σπουδαστικό δελτίο, έκπτωση διδάκτρων σε αδέλφια, τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικογενειακές προσφορές.

Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24310.29410 κατά τις ώρες 6.30-8.30 μ.μ. και στη διεύθυνση Αθ. Διάκου τέρμα και Νικοτσάρα 24 πίσω από τον ΟΤΕ στο Βαρούσι.

     Καλή σχολική χρονιά!

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *