Οι εγγραφές και τα μαθήματα στη Μουσική Σχολή Τρικάλων «Π α π α σ τ ά θ η»

Αναγνωρισμένη από το κράτος με

ΚΑΤΕΧΝ/Δ/2623/410-96/23-8-96 ΚΑΙ Φ.Ε.Κ. 815/Τ.Β./4-9-96

 

  Για 28η συνεχή χρονιά συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της η Μουσική Σχολή της πόλης μας «Παπαστάθη», η οποία έχει διαμορφώσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της σωστής και ποιοτικής διδασκαλίας, στην οργάνωση και διεκπεραίωση συναυλιών με πολυμελή ορχήστρα και χορωδία. Ο απολογισμός των 27μέχρι τώρα χρόνων ανοδικής πορείας και επιτυχιών δεν καταγράφεται σ’ αυτές τις λίγες γραμμές.  Το σπουδαίο παιδαγωγικό έργο και η σωστή διδακτική γνώση που παρέχει η Σχολή φαίνεται εξάλλου και από τις συνεχείς επιτυχίες των σπουδαστών της σε Μουσικά Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αγγλίας της Γερμανίας και της Αυστραλίας, όπως επίσης και από τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιους αλλά και διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

 Στη Σχολή διδάσκουν έμπειροι και καταξιωμένοι  διπλωματούχοι και πτυχιούχοι καθηγητές μουσικής, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με προσωπικές διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς. Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

1.Έγχορδα

2. Πνευστά

3. Πληκτροφόρα

4. Παραδοσιακά και λαϊκά όργανα

5. Μοντέρνα

6. Μονωδία

7. Κρουστά

8. Μουσική Προπαιδεία

9. Θεωρητικά

9. Προετοιμασία για την εισαγωγή στις σχολές μουσικής ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.

10. Μουσικά σύνολα, ορχήστρες

11. Χορωδίες

 Καλλιτεχνική διευθύντρια η καθηγήτρια Νατάσα Παπαστάθη αριστούχος διπλωματούχος πιάνου, αριστούχος πτυχιούχος μονωδίας, πιάνου, ωδικής, αρμονίας, αντίστιξης, φυγής, ενοργάνωσης.

 Επίσης παρέχονται: Πτυχία και διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού) με δυνατότητα διορισμού στο δημόσιο τομέα, σπουδαστικό δελτίο, έκπτωση διδάκτρων σε αδέλφια, τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και οικογενειακές προσφορές.

Τα μαθήματα άρχισαν, οι εγγραφέςσυνεχίζονται.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24310.29410 κατά τις ώρες 6.30-8.30 μ.μ. και στη διεύθυνση Αθ. Διάκου τέρμα και Νικοτσάρα 24 πίσω από τον ΟΤΕ στο Βαρούσι.

     Καλή σχολική χρονιά!

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *