Οδυσσέας Ράπτης : Μια έκπληξη έρχεται για την οδό Ασκληπιού

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα με αυτοματοποιημένα οχήματα για μεταφορά προϊόντων θα εφαρμόσει για τους επομένους 3 μήνες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού η ETrikala, όπως αποκάλυψε σήμερα στη Λέσχη 97,6  ο Οδυσσέας Ράπτης:

« Μια έκπληξη έρχεται για την οδό Ασκληπιού, θα έχει ρομποτάκια τα οποία θα κάνουν ντελίβερυ στα φαρμακεία, στα μαγαζιά, τα περίπτερα, κλπ. Είναι ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλει να δει αν αυτά τα αυτοματοποιημένα οχήματα μπορούν να κάνουν το ‘τελευταίο μίλι’ της παράδοσης αντικειμένων, μιας και τα μεγάλα οχήματα συνήθως δεν μπαίνουν μέσα στο κέντρο μιας πόλης. Αυτό λοιπόν το πείραμα θα γίνει στους κεντρικούς πεζοδρόμους, και θα βγάλει έπειτα τα συμπεράσματα της.

Σαν ένα κινούμενο κουτί θα μοιάζει, και θα περνάει βγάζοντας μια ηχητική προειδοποίηση.  Θα τα έχουμε για Νοέμβριο-Δεκέμβριο-Ιανουάριο, ήρθανε χθες τα δυο πρώτα, οργανώσαμε το πού και πώς θα στηθούνε, και το επόμενο που έχουμε να κάνουμε είναι, αφού περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, να κάνουμε την επαφή με τους επαγγελματίες. Φιλοδοξούμε να κάνουμε τους επισκέπτες να έχουν την πόλη μας στο μυαλό τους ως κάτι το ξεχωριστό, και να παίρνουμε δημοσιότητα από τέτοιες τεχνολογικές καινοτομίες.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *