Οδυσσέας Ράπτης : Θα έχουμε πλέον οχήματα χωρίς οδηγό, αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα δοκιμαστεί στην πόλη μας

Τα οχήματα χωρίς οδηγό παρουσιάζει την Παρασκευή στο Μύλο του Ματσόπουλου η ETrikala, και όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος Οδυσσέας Ράπτης:

« Θα έχουμε πλέον οχήματα χωρίς οδηγό, αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα δοκιμαστεί στην πόλη μας. Δεν θα εκτελούν συγκοινωνιακό έργο, αλλά θα γίνεται η μεταφορά με εντολή, θα έχει στείλει κάποιος το μήνυμα του και αυτό το όχημα θα τον παραλαμβάνει από συγκεκριμένη στάση.

Η διαδρομή θα είναι από τον σταθμό του ΟΣΕ στην οδό Πύλης, αριστερά στο Φλαμούλι και θα καταλήγει στις Καρυές στο ΤΕΦΑΑ. Αυτό θα είναι το δρομολόγιο, έχει εξοπλιστεί ήδη με τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες και φανάρια για να επικοινωνεί με τα οχήματα, και η παγκόσμια πρωτοπορία και πάλι των Τρικάλων είναι ότι έχουμε την μεγαλύτερη πίστα σε χιλιόμετρα.

Η μεγάλη πρόκληση στη διαδρομή των Τρικάλων είναι ότι θα έχουμε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, και πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα δούνε ότι είναι ένα διεθνές έργο που μπορεί να μας φέρει προστιθέμενη αξία, κι ευελπιστούμε ότι το φιλότιμο των τρικαλινών θα μεγιστοποιήσει πάλι αυτή την προσπάθεια.

Την Παρασκευή θα έχουμε τα εγκαίνια των οχημάτων, και έπειτα από ένα μήνα περίπου θα βγούνε και στο δρόμο. Θα μεταφέρουν φοιτητές του ΤΕΦΑΑ, σπουδαστές της ΣΜΥ, δημοτικούς υπαλλήλους και τους υπαλλήλους του ETrikala. Θα περνάνε καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, αλλά θα είναι σχετικά αραιά τα δρομολόγια, ως 4 φορές ανά ημέρα. Ένα μεγάλο ζητούμενο θα είναι η ταχύτητα που κινούνται, όπου και πάλι θα είναι πρωτοποριακό για εμάς που έχουμε ορίσει ότι θα πηγαίνουν από 25 έως 40 χλμ/ώρα.»

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *