Ξεκίνησαν οι παραστάσεις για παιδιά στο Δήμο Πύλης

Το μακρύ πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Πύλης άρχισε με παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών και Ανιματέρ για όλα τα παιδιά.

Η αρχή έγινε το Σάββατο 17 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος, όπου πολλά παιδιάπαρακολούθησαν μια εξαίρετη παράσταση Καραγκιόζη. Το έργο παρουσίασε ο Καλλιτέχνης-Καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς  Παναγιώκας προκαλώντας τον ενθουσιασμό των μικρών παιδιών που διασκέδασαν και χάρηκαν με την καρδιά τους  περνώντας ένα ευχάριστο βράδυ.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος κ. Αντώνης Πατσιαούρας.

Τη σκυτάλη πήρε την Δευτέρα 17 Ιουλίου  η Φήκη όπου στην κεντρική πλατεία δόθηκε παράσταση  Ανιματέρ της Ομάδας MAGIC CASTLE ENTERTAINMENT. Τα παιδιά ενθουσιασμένα συμμετείχαν χορεύοντας και τραγουδώντας, με τα μαγικά και μουσικά χορευτικά παιχνίδια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωννσταντίνος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φήκης κ, Γεώργιος Βρατσίστας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θωμάς (Μάκης) Παπαγεωργίου, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Αγγέλης  και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Ντίνος Μπάρδας.

https://www.facebook.com/vasw.tsiagkou
roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *