Ξεκίνησαν οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Πύλης

Στην Πύλη, στην Πηγή, στην Φήκη, στους Γόμφους.

Την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου στις 9:00 έγιναν οι καθιερωμένοι Αγιασμοί.

Με παρόντες τους δασκάλους, το προσωπικό, τα παιδιά, τους γονείς.

Στον Παιδικό Σταθμό Πύλης βρέθηκε η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Πανάγου Μαρίνα, στους υπόλοιπους οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παπαγεωργίου Θωμάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κάθε Δημοτικής Ενότητας.

Για μία ακόμη χρονιά το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του Προγράμματος voucher, χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό Προϋπολογισμό.

Η καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων έγινε με επιμέλεια και φροντίδα, με σκοπό την κάλυψη της υγιεινής και της ασφάλειας των παιδιών.

Μέσα από το παρεχόμενο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής θέλουμε να γίνει η οικογένεια σχολείο, το παραμύθι λόγος, το παιχνίδι γνώση, η γνώση καλλιέργεια, η μοναχικότητα συντροφιά, η αντιπαλότητα αλληλεγγύη, η φαντασία δημιουργία και η δημιουργία να αποτελέσει στήριγμα για την ανάπτυξη της προσωπικότητας, το ξεκίνημα της σχολικής ζωής, το ταξίδι της  αναζήτησης για το αύριο…
…το αύριο των παιδιών σας, των παιδιών μας! 

Με δεδομένο ότι υπάρχει σε εξέλιξη και η εργολαβία συντήρησης όλων των παιδικών σταθμών στην συνέχεια όλα θα είναι καλύτερα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΠΑΔ Πύλης

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *