ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέρριψαν την τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Άρθρο της Στεργίου Ευαγγελίας,

Νεοδιόριστης  εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής ,

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέρριψαν την τροπολογία του ΚΚΕ                       για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Απαράδεκτο! Απορρίφθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ, τον  ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, η τροπολογία του ΚΚΕ για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών!

Πριν λίγες μέρες  στην Ολομέλεια της Βουλής , στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μουσεία, εντάχθηκε και η πρόταση τροπολογίας του ΚΚΕ με θέμα «Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων δόκιμων εκπαιδευτικών που έχουν συμπληρώσει 2ετή ευδόκιμη δοκιμαστική υπηρεσία».

Ανάμεσα στις 68.039 λέξεις των πρακτικών της Ολομέλειας από τις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων, εκτός ΚΚΕ, επιβεβαιώνεται ότι δεν ειπώθηκε τίποτα, δεν στηρίχθηκε από κανένα κόμμα αυτή η αναγκαία τροπολογία! Τρανταχτή απόδειξη πως ό,τι και να λένε, συμφωνούν στο κύριο: Στον απόλυτο έλεγχο και την ομηρία των εκπαιδευτικών!

Μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ, που μέσω του βουλευτή του Γ. Δελή τοποθετήθηκε ως εξής:

«Θα κλείσω, κύριε πρόεδρε, με ένα σημαντικό γεγονός με αφορμή και τη δεύτερη τροπολογία που καταθέτει το Κόμμα μας λέγοντας το εξής: Για δέκα, δεκαπέντε χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι γύρισαν τα σχολεία όλης της χώρας, έζησαν το άγχος και την αβεβαιότητα και την αγωνία της αβεβαιότητας πολλοί, νέοι άνθρωποι άλλωστε, στερήθηκαν τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή, λοιπόν, και μετά από σκληρούς αγώνες 25.000 από αυτούς διορίστηκαν και είπαν “επιτέλους, ανασάναμε”. Κι όμως, έρχεται η κυβέρνηση και τι τους λέει; Τους λέει: Δεν μου αρκεί που δουλέψατε τόσα χρόνια στην Εκπαίδευση. Δεν μου αρκεί που διοριστήκατε με τον ΑΣΕΠ. Πρέπει να μας αποδείξετε ξανά και ξανά ότι κάνετε για εκπαιδευτικοί και γι’ αυτό πρέπει να σας κρίνουμε για μία ακόμη φορά με την αντιδραστική αξιολόγηση φυσικά και την αξιολόγηση αυτή την ξεκινάω από εσάς εκβιάζοντάς σας -αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης- ώστε αυτή να περάσει μετά και στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

Πρόκειται για αίσχος! Πρόκειται για μια ιταμή πρόκληση της κυβέρνησης!

Μονιμοποιήστε, λοιπόν, τώρα όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που εσείς άλλωστε διορίσατε. Δεχθείτε και εφαρμόστε την τροπολογία του ΚΚΕ».

Η αφωνία τους έπιασε όλους ταυτόχρονα! Αυτούς που λαλίστατοι γυρνούν σε κάθε κοσμικό γεγονός αυτές τις μέρες ,που θα έρθουν σε λίγες μέρες να μας υποσχεθούν «λαγούς με πετραχήλια» και χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών για να τους ψηφίσουμε!

Να, λοιπόν, ποιος κοροϊδεύει τους εκπαιδευτικούς και ποιος είναι ο πραγματικός φίλος τους!  

Στεργίου Ευαγγελία ,

νεοδιόριστη εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής ,

μέλος της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ,

πρώην δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας

φωτογραφία trikkipress.gr

roz-panthiras-adv1
χαλβάς Γούναρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *